top of page

RoboFlail

Fjernstyrte beltegående redskapsbærere av gjennomgående høy kvalitet

De to radiostyrte RoboFlail One-modellene gir enkel og sikker beitepussing selv i de bratteste bakkene. Pga aggregatets plassering mellom beltene, er det mulig å jobbe i begge kjøreretninger. Tidkrevende svingmanøvrering er ikke nødvendig og arealeffektiviteten blir maksimal. Hvis behovet kun er beitepussing/plenklipping, er RoboFlail One maskina for ditt bruk.

RoboFlail One P kan utstyres med to forskjellige klippepanner, der den ene har 2 vertikalt roterende rotorer, er robust og er egnet for beitepussing og stell av grøntarealer med noe innslag av renning og småkratt.  Alternativt kan den utstyres med klippepanne med 3 vertikalt roterende rotorer. Da slår den finere og er mer beregnet på slått og stell av parker og engarealer som blir slått oftere.

RoboFlail One Diesel er hakket kvassere enn lillebroren, og enda mer beregnet på kratt og mer kraftkrevende jobber. Den har "Cleanfix" kjølevifte på radiatoren som endrer automatisk retningen på luftstrømmen, som igjen minsker behovet for manuelt reinhold. Maskina er utstyrt med horisontalt roterende rotor med y-kniver.

 

RoboFlail Vario 25 er utstyrt med standard kat.1 tre-punktsløft med 750 omdr/min PTO. Beltene kan side-forskyves uavhengig av hverandre slik at man enkelt kan justere ut det beltet som trengs uten å først måte vente til det beltet med minst motstand er kommet helt ut. Denne maskina kan påmonteres alle typer redskaper som Rapid har i sitt sortiment, i tillegg til en lang rekke andre redskaper. Egner seg utmerket som bæremaskin for beitepussere, vinsjer, svanser, river og slåmaskiner. RoboFlail Vario 25 har også "Cleanfix" kjølevifte på radiatoren.

 

RoboFlail Vario 50 er kraftkaren beregnet på de tyngste jobbene. I tillegg til de samme funksjonene som lillebroren RoboFlail Vario 25 har, har denne også mulighet for hev og senk av beltene uavhengig av hverandre. RoboFlail Vario 50 har også "Cleanfix" kjølevifte på radiatoren. Med 1000 omdr. PTO og standard trepunktfeste med hydraulisk sideforskyvning og mulighet for motvekt bak på maskina, gjør dette RoboFlail Vario 50 til en av markedets mest robuste og anvendelig fjernstyrte redskapsbærere.

bottom of page